| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Krtek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ája
|
Zaslal: sobota 26. červen 2010, 12:09 Předmět: |
|
|
Taky bychom prosili 2x po lístečku.Díky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milka

|
Zaslal: pondělí 28. červen 2010, 10:20 Předmět: |
|
|
Také tu Haničku zkóknem. _________________ Vždy je třetí možnost! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Radek
|
Zaslal: pondělí 28. červen 2010, 10:25 Předmět: |
|
|
Pevnost každopádně. Naposledy, co jsme tam byli, měli zavřeno. _________________ Kopec je jenom nakloněná rovina. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hrazda
|
Zaslal: pondělí 12. červenec 2010, 18:18 Předmět: |
|
|
Milí zlatí!Musíme urychleně zamluvit rezervace na kola do Orliček,jelikož vlaků co jedou na Prahu a berou kola je pramálo.Takže se ptám všech zájemců hlavně z Ostravska,kdo s námi pojede ve čtvrtek po vlastní ose.Pojede se HUTNÍKEM start 6:04 ze Svinova a v Ústí n/O jsme v 8:12.Ze Svinova by měl startovat určitě Zdeňek tak doufám že ho nenecháte ve štychu Bobe,Krtku....Já s Dájou přistoupím v Olomouci.Hlaste se v pohodě i když to nebudete mít jisté, protože rezervačka stojí jen 15 kč a to nám pak lehce vrátíte. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
yaris

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krtek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dais Moderátor

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Radek
|
Zaslal: středa 14. červenec 2010, 13:56 Předmět: |
|
|
Hrazdo, díky za informaci, budu vás tam čekat  _________________ Kopec je jenom nakloněná rovina. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petr - Asterix

|
Zaslal: středa 14. červenec 2010, 22:15 Předmět: |
|
|
Já asi taky přistoupím v Olomouci. A proč jet až do Ústí n.O. a nevystoupit o zastávku dříve v České Třebové ? (cca o 10 km dříve) _________________ s přáteli jde všechno lépe... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dais Moderátor

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dais Moderátor

|
Zaslal: úterý 20. červenec 2010, 09:59 Předmět: |
|
|
lidičkové, asi bych měla doplnit nějaké info o srazu, páč už se to blíží. S Hrazdou jsme si udělal v Jitřence zkušební pobyt a tady jsou naše postřehy:
Pokojíčky jsou skromné, ale čisté, jsou v prvním patře spolu se společnými sprchami, které jsou tři pro dámy a tři pro pány. Dole je výčep s kuchyní, kde vaří chutně a za rozumnou cenu (jídla kolem 70 - 80 Kč) a na čep nám dají Radegast. Vyzkoušela jsem snídaně, měli chleba s něčím, párky, míchaná vajíčka atd. První den jsem měla ta vajíčka, byla mňam, pro mne porce dostatečná, cena 28 Kč, druhý den to byl chleba s marmeládou, kouskem taveňáku a nějaký ten rohlík a cena stejná. U párků to bude předpokládám zrovna tak. Na snídaních se pak domluvíte každý individuálně. Majitelé jsou velmi příjemní a vstřícní, ochotni přizpůsobit se našemu přání, obchod je v případě potřeby v Deštném. Večeře si můžete dát každý podle chuti z denního menu, ale bylo by možná lepší, kdybychom se dohodli na nějaké společném jídle, třeba na gulášku, ten nic nepokazí, kuřeti na paprice nebo co já vím na čem, to se musíme domluvit, co bychom chtěli jíst. Vyšlo by nás to i o nějakou tu korunu levněji. Smažák, řízek a ovocné knedlíky tam mají pořád, kdyby měl někdo chuť na něco jiného. Bude se jednat jen o dvě večeře, protože jeden večer bych navrhovala spáchat zas nějakou grilovačku nebo uzení. Majitelé chaty jsou velmi vstřícní a ochotní, takže o co si řekneme, to budeme mít (a už z toho důvodu bych jim péči o nás ulehčila o ty společné večeře). Mně osobně se zamlouvají klobásy nebo kabanos z udírny, ale když se domluvíme na kuřatech, na vepřových kýtách nebo na čemkoliv jiném, mohou nám bez problémů vyhovět. U chaty je velká zahrada, je tam i montovaný bazén, udírna, pinpongový stůl, ohniště, takže vyžití tam budetme mít náramné. Kdo bude chtít, může si půjčit na procházku dva ohromné psy . Vypadají hrůzostrašně a blafají u chaty v kotci, tak se jich prosím vás nelekněte, na to vás upozorňuju dopředu. Navzdory svému vzhledu to jsou to ale velcí mazlové a nechají se drbat od kohokoliv, takže se jich vůbec nemusíte bát. Kola budeme mít schovaná v garáži případně ve sklepě, což mi připomíná, že i vinárnu s diskotékou bychom mohli mít, stačí si dovézt nějakou oblíbenou muziku Zálohy za ubytování jsou zaplacené tak, jak jste si je objednali. Po příjezdu do Jitřenky se v restauraci hlaste , že jste z Cyklobandy, doplatíte si cenu za pobyt a dostanete klíčky od pokojů. Stačí říct, zda je to dvoulůžkáč, trojlůžkáč (Paragáni, Regeci) a nebo trojpokoj (pětka). V Jitřence jsou upozorněni, že lidi od nás poznají i podle triček s logem, tak nezapomeňte na štábní kulturu a trika na sebe! K trasám Vám neprozradím nic, to si nechám až na místo. Výjezdy budou po deváté hodině ráno, vracet se budeme kolem sedmé večer, takže hladovci svačinky sebou. Trasy jsou dlouhé, jak jsme zvyklí, ale pojedeme kvůli terénu pomalu. Počítejte s tím, že to jsou hory a že se bude hodně stoupat. Ale jsou to hory spravedlivé, takže co nastoupáme, to si pak zase hezky sjedeme. Na každé trase máme záchytné body, takže kdyby už někdo nemohl, má šanci se vrátit. Teď jen čarovat, aby vyšlo počasí, protože je tam fakt nádherně. Těla možná budou trochu brblat, ale oko i duše se náramně pockochají
_________________ Nohama na zemi - hlavou v oblacích |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hrazda
|
Zaslal: středa 21. červenec 2010, 08:10 Předmět: |
|
|
| Petr - Asterix napsal: |
| Já asi taky přistoupím v Olomouci. A proč jet až do Ústí n.O. a nevystoupit o zastávku dříve v České Třebové ? (cca o 10 km dříve) |
Nevím Petře jestli sis všiml dodatku v odpovědi od Dais a tak ještě dodávám a to pro všechny kteří s námi pojedou po vlastní ose.Ten rychlík "Hutník" v Ústí nad Orlicí nestaví a tak se plní Tvůj návrh a jede se do České Třebové a trasa tím bude asi o 10 km delší, což jistě zvládnem levou zadní,takže kolaři šlapejte do svých pedálů s vervou, protože už za měsíc se sejdeme v malebné vesniče Zdobnice v lůně Orlických hor.Tak buďte všichni zdrávi.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petr - Asterix

|
Zaslal: středa 21. červenec 2010, 21:03 Předmět: |
|
|
Jak jsem si zadal vlaky tak mi bylo divné, že chcete přestoupit na další vlak a s ním jet jen jednu zastávku  _________________ s přáteli jde všechno lépe... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jindrich
|
Zaslal: čtvrtek 29. červenec 2010, 21:48 Předmět: |
|
|
ahojky Dášo omlouvám se že se hlasím už opravdu hoooodně pozdě ale nastoupil jsem do zaměstnání kde nějaká dovolenka ani volno v letní sezónu nehrozí takže nedorazím ani na čumejdno na jeden den. Práce šlechtí člověka ale na druhou stranu peníze kazí charakter. Je těžké si vybrat.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krtek

|
Zaslal: pátek 30. červenec 2010, 09:55 Předmět: |
|
|
Ahoj Dais a Hrazdo, mám na vás dvě věci.
Dais, dávám na známost, že přijedu na sraz a rád bych si zajednal (pokud není pozdě) nocleh na dvě noci a to z pátku na sobotu a ze soboty na neděli, nejlépe na "pětce". Za mou pozdní reakci se omlouvám, vždyť víš jak to se mnou chodí
A k Honzovi. Honzo, ty máš jistě region "Orliček" sježděný do mrtě, mohl bys mi poradit nejrychleší=nejrovinatější trasu z Letohradu do Zdobnice. V Letohradu bych měl být v pátek kolem 6.00 ráno, do Zdobnice to je kolem 33 km, ať to stihnu do 9.00. Vidím to zatím na trasu přes Lukavice, Žamberk, Kameničná, Rokytnice v OH, Nebeská Rybná a dál po silnici č. 310 do Zdobnice. Je tam celkem "šikovný" počet nastoupaných výškových metrů (cca 680), jinde to asi lepší nebude, co?
Doufám, že vlaky nebudou mít zpoždění, dalo by se to skoro v rozumném tempu i stihnout  _________________ Zážitek nemusí být vždy hezký, ale musí být silný. Je asi to jediné, co vám nikdo nikdy nemůže vzít. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pátek 30. červenec 2010, 11:13 Předmět: |
|
|
my chceme Krtka na pětku,my chceme Krtka na pětku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krtek

|
Zaslal: pátek 30. červenec 2010, 11:23 Předmět: |
|
|
Zdeňku, to je tvoje práce viď?  _________________ Zážitek nemusí být vždy hezký, ale musí být silný. Je asi to jediné, co vám nikdo nikdy nemůže vzít. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hrazda
|
Zaslal: pátek 30. červenec 2010, 19:02 Předmět: |
|
|
Nazdar Krtku!S vlakama se obrň trpělivostí,dělají si co chtějí a nám kolařům se přizpůsobují pomalu.Nevím čím pojedeš ale nezapomeň na rezervaci kola bez ní tě v létě nikam nesvezou a jak už víš stojí letos jen 15 kč loni to bylo neuvěřitelných 70 kč!
Cestovatel jsi jeden z nejlepších takže trasu jsi vybral skoro nejkratší určitě je lepší trasa s Žamberku na Kunvald,Rokytnici,Říčky a do Zdobnice přijedeš z kopce ale tam nejezdi, protože tudy se budeme vracet z našich tras.Jeď tedy jako vítr svou trasou a hlavně se nezastavuj na focení nebo nás uvidíš až u večeře Čau a těšíme se na Tě! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Andy Administrátor

|
Zaslal: sobota 31. červenec 2010, 09:56 Předmět: |
|
|
| Krtek napsal: |
| ... dávám na známost, že přijedu na sraz a rád bych si zajednal (pokud není pozdě) nocleh na dvě noci a to z pátku na sobotu a ze soboty na neděli, nejlépe na "pětce"... |
Krtku, s neskrývanou lítostí musím oznámit, že mi Orlický sraz vybouchnul úplně. Pro tebe to má ovšem pozitivní dopad v tom, že můžeš na pětce prostě bydlet místo mne. Mám tam složenou zálohu myslím 300,-, tak si doplatíš zbytek a na dalším se dohodneme potom.
Ju? _________________
Kdo chce všem vyhověti, nevyhoví nikomu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|