FAQ   Hledat   Seznam uživatelů   Uživatelské skupiny   Registrace   Profil   Soukromé zprávy   Přihlášení 
Andy mění email!

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Tlachárna -> Obecné fórum
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Autor

Zpráva

Andy
Administrátor

PříspěvekZaslal: pondělí 01. březen 2010, 17:32    Předmět: Andy mění email!

Citovat

Vážení, je mi to líto, že vám asi dělám binec v mailových adresářích, ale fakt mě už začaly naprosto zásadně vadit ty kvanta spamu, co se vyrojily v (nejen) mé osobní CB mailovce. Ptal jsem se iSOLu, co se děje a dostal pro mne nepřekvapivou odpověd: je hromada klientů, kteří si přejí dostávat VŠECHNU příchozí poštu a vagony spamu neřeší. A tak iSOL vyřadil antispam. Problém je, že tato věc funguje na celém serveru, tedy pro všechny webhostingy a v nich maily, které na daném serveru jsou, nelze antispam nastavit pro jednotlivé účty.
Takže to řeším jednoduše: ruším svou osobní CB schránku a místo ní budu nadále používat svůj "civilní" osobní mail ondra.skara@gmail.com , který už mimochodem znáte. Změnu na stránkách i tady v Tlachárně provádím okamžitě, skutečnou likvidaci své schránky provedu o této neděli, tj. 7.3.10 večer. Pokud taková věc postihla i někoho z vás, kdo máte osobní CB mail, ozvěte se tady, jsem otevřen dohodám.
A pro jistotu: jsem nucen vás upozornit na možnost změny i redakční schránky v případě, že se taková situace vyskytne i v ní. Zatím se tak neděje, takže redakční schránka jede dál beze změn.
Děkuji za pochopení Mrkáč Srdíčko

Kdo chce všem vyhověti, nevyhoví nikomu.

Naposledy upravil Andy dne neděle 25. duben 2010, 09:25, celkově upraveno 2 krát.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

yaris

PříspěvekZaslal: úterý 02. březen 2010, 08:29    Předmět:

Citovat

To mě docela překvapuje. Nemám s tím absolutně problém. U CB. Pokud mi přijde spam na ostatní adresy, tak to Mozilla docela spolehlivě filtruje

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Andy
Administrátor

PříspěvekZaslal: pondělí 08. březen 2010, 19:12    Předmět:

Citovat

Tak a je to, moje osobní schránka s doménou CB už neexistuje, dále funguji na ondra.skara@gmail.com. Je mi to teda celkem líto, ale opravdu mě nebaví to věčně odmazávat. Mrkáč Palec OK

Kdo chce všem vyhověti, nevyhoví nikomu.

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Tlachárna -> Obecné fórum Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.