Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 18.2.2018, 3:04



Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 Prodám MT SonyEricsson K750i 
Autor Zpráva
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 14.7.2006, 11:37
Příspěvky: 1504
Bydliště: Brno
Odpovědět s citací
Příspěvek Prodám MT SonyEricsson K750i
Zařídil jsem si nové absolutně šílené kapesní zařízení a tak klasický mobil už u mne nemá využití. Nemá ani 2 roky, koupil jsem ho v únoru 2007 od Vodafone, nemá SIMLock. Na těle je lehký škrábaneček od pádu na štěrk, jinak ale telefonu absolutně nic není, displej nepoškrábaný, vše plně funkční, k přístrojům tohoto druhu se chovám šetrně.
Samozřejmě je s plným příslušenstvím, tj. paměťové karty, orig dodaná 64MB a mnou zakoupená 1GB, dvě nabíječky (orig + dodatečně dokoupená neorig), datový kabel, stereo sluchátka s mikrofonem pro poslech muziky - fungují i jako lehká HF a mají velmi dobrý zvuk, instalační CD s programy pro PC, pěkné kožené pouzdro na opasek a jako bonus Bluetooth USB adaptér, používal jsem ho na bezdrátovou sychronizaci a přenos jednotlivých souborů mezi PC a telefonem.
Kdybyste někdo chtěli nebo ve svém okolí zakopli o někoho, kdo by chtěl, dejte vědět, předání bychom mohli uskutečnit ve Štbk. Cenovou představu mám 1000,- Kč a tady je odkaz na veškeré technické informace o telefonu.

_________________
Silnější se musí přizpůsobit slabším. Jinak to nemůže fungovat.


15.11.2008, 14:09
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 14.7.2006, 20:37
Příspěvky: 303
Odpovědět s citací
Příspěvek 
Nooo ...... Andy s tou šetrností jsme to viděli na Slovensku - foťák a jeho útěk z přepravní bedýnky :D :D :D :D :D


15.11.2008, 18:48
Profil
Odpovědět s citací
Příspěvek 
Eh,jaké že to máš šílené kapesní zařízení?Jsem neskutečně zvědavý. :shock:


15.11.2008, 19:20
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 14.7.2006, 11:37
Příspěvky: 1504
Bydliště: Brno
Odpovědět s citací
Příspěvek 
To Raddy: Mno... echmmm... :oops: to byl ale vééélikej exces, taková věc se mi stává maximálně jednou za deset let... Spíše to bylo tak, že foták neposeda chtěl za každou cenu fotit a už chudák nevěděl, jak mě na svoji touhu upozornit, tak jednoduše využil situace... :D

To Jarek: Palm Treo 680, odkaz. Už mě prostě přestalo bavit tahat s sebou kapesní počítač a telefon jako samostatná zařízení, takhle to mám pěkně integrováno v jednom přístroji a mám pokoj. Mám ho týden a něco a snad už můžu říct, že ho mám pod kontrolou. Než to jeden nainstaluje, vychytá tomu chybky aby se nic s ničím nehádalo... To je úplně stejné, jako instalace klasického počítače. Ale už šlape a mám z něj radost.

_________________
Silnější se musí přizpůsobit slabším. Jinak to nemůže fungovat.


16.11.2008, 13:44
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 14.7.2006, 23:36
Příspěvky: 1573
Bydliště: Hnojice
Odpovědět s citací
Příspěvek 
Tohle dilema řeším už asi 2 roky. Problém je, že to all-in-one zařízení je pořád dosti velké na to, abych s tím, při mé frekvenci, telefonoval. Některá jsou pravda menší, ale zase na úkor displaye. Teda pro nás, co nevidíme úplně dobře :? 8)


16.11.2008, 14:49
Profil Zobrazit autorovy stránky
Odpovědět s citací
Příspěvek 
Že je to lepší,když máš některé utilitky po ruce.Já mám konkurenta s datumu testu a bral bych tu větší klávesnici,tlačítka jsou dost malá.Mimochodem minule jsem skoušel Skypa přes aplikaci Fring v mobilu.To bylo to neúspěšné spojení.


16.11.2008, 14:53
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 14.7.2006, 11:37
Příspěvky: 1504
Bydliště: Brno
Odpovědět s citací
Příspěvek 
To Yaris: Tak tohle Treo mi přijde velikostně docela dobře přijatelné, je samozřejmě trochu větší i těžší než běžný mobil, ale s ohledem na to, co je to zač, je to pochopitelné. A displej je dostatečně prostorný a písmenka tak akorát velká, takže pohodlně čitelná. Konečně se na to ve Štbk koukneš, že jo :wink:
A taky hodně záleží na nastavení barev. Když si barevný profil nastavíš dostatečně kontrastní, nemůže být problém.

To Jarek: Jo, je to paráda. Myslel jsem si, že se podílím na testu, proto jsem to taky nijak dál nepitval. Něco jako Skype myslím pro platformu PalmOS existuje, ale zatím nemám potřebu to řešit. Zato ovšem ICQ mi jede naprosto perfektně. I další věci, včera jsem si u Vodafone aktivoval službu Internet v mobilu na 6měs zdarma... a jsem z toho úplně nadšený!

_________________
Silnější se musí přizpůsobit slabším. Jinak to nemůže fungovat.


16.11.2008, 15:46
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 7 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz

 

optimalizace PageRank.cz