Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 20.2.2018, 15:48



Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Poraďte jaký foťák 
Autor Zpráva
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 14.7.2006, 11:37
Příspěvky: 1505
Bydliště: Brno
Odpovědět s citací
Příspěvek 
Nápodobně, vypadá dobře aneb "Voní hezky" :) :ok:

_________________
Silnější se musí přizpůsobit slabším. Jinak to nemůže fungovat.


29.4.2008, 20:51
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 21.7.2006, 18:20
Příspěvky: 832
Bydliště: Krnov
Odpovědět s citací
Příspěvek 
Tak foták nemá české menu. Psal jsem jim tam a že to mám poslat do Francie a že mi proplatí balíik i foták. Tak ted nevím,...
Moc se mi to vracet nechce, asi s ebudu muset naučit těch pár anglických slovíček

_________________
s přáteli jde všechno lépe...


30.4.2008, 18:05
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 14.7.2006, 23:36
Příspěvky: 1573
Bydliště: Hnojice
Odpovědět s citací
Příspěvek 
Zkus to na Panasonic CZ 8)


30.4.2008, 20:41
Profil Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 14.7.2006, 19:20
Příspěvky: 1103
Bydliště: Havirov
Odpovědět s citací
Příspěvek 
Petr - Asterix píše:
Tak foták nemá české menu. Psal jsem jim tam a že to mám poslat do Francie a že mi proplatí balíik i foták. Tak ted nevím,...
Moc se mi to vracet nechce, asi s ebudu muset naučit těch pár anglických slovíček

To je nějaké divné.Minimálně by to mělo jít dohrát ze stránek Panasonicu.

_________________
Bodlo by PIVO :-)


30.4.2008, 20:57
Profil

Registrován: 21.7.2006, 18:20
Příspěvky: 832
Bydliště: Krnov
Odpovědět s citací
Příspěvek 
janhonza píše:
Petr - Asterix píše:
Tak foták nemá české menu. Psal jsem jim tam a že to mám poslat do Francie a že mi proplatí balíik i foták. Tak ted nevím,...
Moc se mi to vracet nechce, asi s ebudu muset naučit těch pár anglických slovíček

To je nějaké divné.Minimálně by to mělo jít dohrát ze stránek Panasonicu.


Tak já to na stránkách panasonicu nenašel..

_________________
s přáteli jde všechno lépe...


30.4.2008, 23:19
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 14.7.2006, 11:37
Příspěvky: 1505
Bydliště: Brno
Odpovědět s citací
Příspěvek 
Nevím... Osobně bych to nikam neposílal, za ta léta užívání kdejakých technických hračiček jsem prostě zvyklý, že něco je lokalizováno do češtiny, něco ne. Podívej se jen na programové vybavení počítače, 50% programů je anglicky. Nešpekuluj nad tím a do žádné Francie to neposílej, vždyt je to o tom, že jednou ten foták nastavíš a pak ho budeš jen užívat. Slovník máš ne? A i kdyby ne, tak na webu jsou jich mraky... ;)

_________________
Silnější se musí přizpůsobit slabším. Jinak to nemůže fungovat.


1.5.2008, 9:16
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz

 

optimalizace PageRank.cz